Kényelmes utazás - Fizetési lehetőségek

Utánvét – házhoz szállításkor – készpénzes és bankkártyás fizetés

Mikor rendelését a Magyar Posta futára kiviszi Önnek, készpénzben kiegyenlítheti a termékek árát és a szállítási költséget. A kifizetett összegről a futár nyugtát állít ki Önnek. A végleges számlát a termékhez csomagolva juttatjuk el Önhöz. Budapesten lehetősége van bankkártyával is fieztnie a csomagot. Folyamatosan fejlesztik a terminálok számát az országban.

Bővebb információt itt talál!

Bankkártyás fizetés – online a webáruházban

A legegyszerűbb módja az áru kifizetésének. A BORGUN bankkártyás fizetés segítségével Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. A bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheti a termékek ellenértékét a PayU fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap rendszerünk.

A BORGUN által nyújtott fizetési lehetőségről bővebb információt itt talál!

Előre utalás

Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését oldalunkon, kap egy automatikus e-mail üzenetet, melyben szerepel az összes adat az utaláshoz (számlaszámunk, számla végösszege, megrendelési szám, stb.).

Miután átutalta az összeget és az megjelenik a bankszámlánkon, vagy sürgős esetben az átutalásról fizetési igazolást küld,- visszaigazoljuk a befizetést.

Az átutalásra 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, kénytelenek vagyunk törölni a megrendelését, illetve azelőtt kezelőnk megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot.

Kérjük banki utalásnál a közlemény rovatba írja be a a megrendelési azonosítót vagy a termék nevét, amelyet e-mailben küldünk Önnek a megrendelés után!

  • Számlavezető Intézet: Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet
  • Bankszámlaszám: 74500334-16051311
  • Számla tulajdonos: Vörös Péter E.V.