Kényelmes utazás - Katalógusaink

Neumann - Tetőboxok és csomagtartó rendszerek

A NEUMANN spol. sro. a Cseh Köztársaságban egy kis, családi vállalkozásként indult a 90'-es évek elején. Eleinte csak a Skoda autógyár számára gyártottak csomagszállító berendezéseket. Napjainkban, a nagy keresletre való tekintettel, kibővült termékpalettával, szinte minden autótípusra állítanak elő kiváló minőségű csomagszállító rendszereket, tetőboxokat, tetőcsomagtartókat és kerékpártartókat.

2011 – ben megkaptuk a NEUMANN spol. SRO. Magyarországi márkaképviselet jogát.Ezen innovatív, magas minőségű tetőcsomagtartókkal, illetve tetőboxokkal léptünk be az egyre fokozódó versenybe.

AutoSock - Textil hóláncok

Az Autosock AS 1998-ban került bejegyzésre, mint norvég magán vállalat. 1999-ben a Fred Olsen-
hez köthető Invento AS lett a legjelentősebb résztulajdonos.
Az Autosock® 1996 óta egy prototípusból kifejleszett és létrehozott egy high-tech terméket mely kiváló vonóerőt biztosít és kimondottan tartós és strapabíró. A kutatást és fejlesztést végig ellenőrizték és dokumentálták, az autógyárak folyamatos és széleskörű tesztelése közben.
Napjainkban több mint 2 millió elégedett vásárló üdvözölte az Autosock® könnyű és egyszerű használatát. Engedélyhez kötött, szabadalmakon alapuló működtetési tevékenységet az AutoSock Operations AS leányvállalat végzi.

Vállalkozásunk és a norvég Autosock Operations AS együttműködésének létrejöttével     
elindul az Európában nagy sikereket elért textil hóláncok magyarországi értékesítése.

La Prealpina - Csomagtartó rendszerek

La Prealpina. Sikertörténet több mint 40 éve. La Prealpina mindig is a világ egyik vezető gyártója a csomagtartó, kerékpártartó és síléctartó világában. Termelési, műszaki szakértelem és az innováció irányába mutató tendencia: Ezek összessége adja a 40 éve töretlen sikert.

2013 – ban vállalkozásunk megkapta a La Prealpina s.r.l. márkaképviseleti jogát. Rendkívül megbízható, magas minőségű tetőcsomagtartók szinte minden gépjárműhöz. Szállítási megoldások az üzlethez, utazáshoz, szabadidőhöz. Széles termékpalettával várjuk érdeklődőinket!

Aguri - Csomagtartó rendszerek és kerékpártók

2015 - ben elindítottuk a hazai piacon az AGURI dekoratív és magas minőségű tetőcsomagtartóinak és kerékpártartóinak értékesítését.

Atera - Csomagtartó rendszerek és kerékpártók

Az Atera- t 1963-ban alapították a Bodeni tó mellett fekvő Ravensburgban, a cég ma a tetőcsomagtartó rendszerek specialistája és széles körben kínál megoldást a szállítási problémákra.  Legyen az a szabadidő eltöltése, vagy kisipari profi felhasználás az Atera mindig az igényeknek megfelelő tartozékot kínálja.