Kényelmes utazás - Cofidis Webshop Hitel

Néhány érv a Cofidis Áruhitel mellett:


  • Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánjárás nélkül intézhet.
  • Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis munkatársak által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseire.
  • Kedvező feltételek, mert 30 000 Ft-tól 1 500 000 Ft hitelösszegig, megvalósíthatja elképzeléseit.
  • Nem kell postáznia: a szerződéscsomagot kizárólag e-mailben, a postázási idő kihagyásával, rögtön az előminősítést követően juttatjuk el Önhöz. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el Öntől.
  • Biztonságos, mert adatait egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az internetre bíznia bizalmas személyes és pénzügyi adatait.

Reprezentatív példa 500.000 Ft, 37,99%-os THM és 36 hónapos futamidő esetében: Hitelösszeg: 500.000 Ft, Referencia THM: 37,99%, Önrész: 0 Ft, Futamidő: 36 hónap, Törlesztőrészlet: 22 160 Ft, Kezelési költség: 0 Ft, Fizetendő teljes összeg: 797 760 Ft, Hitel teljes díja: 297 760 Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a Teljes Hiteldíj Mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés d) pontja alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán(cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel Általános Szerzõdési Feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. Vörös Péter Egyéni Vállalkozó a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe, Vörös Péter Egyéni Vállalkozó alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.


A megrendeléstől számítva mikor vehetem kézhez a terméket?
A termék kiszállítása maximum 2 hét alatt megtörténik. Önnek nem kell mást tennie, mint az e-mailben kapott szerződést két példányban kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes anyag alapján) összekészíteni.

Mit tegyek a szerződéssel?
Amennyiben kinyomtatta a szerződést és összekészítette a szükséges dokumentumokat várja futárunk jelentkezését, vagy Ön is felveheti a kapcsolatot a futárszolgálattal a 06-1-501-0306-as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanapja van.

Milyen határidőket kell betartanom?
Amennyiben hitelkérelme pozitív előminősítést kap, 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy a kapcsolatot futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtse és a futárszolgálat számára átadja.
Amennyiben a pozitív hitelminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándéka, és kérelmét lezárjuk!

Technikai hiba esetén kihez fordulhatok?
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő számon: 06-1-413-0429

A Cofidis Webshop Hitellel kapcsolatban hol érdeklődhetek?
A Cofidis ügyfélszolgálatán: 06-1-354-5000

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK:

Személyi igazolvány - a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
Lakcímkártya - csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
Adókártya - az első oldal másolata

Jövedelemigazolás
500 000 Ft alatt:

  • Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelem érkezik. (A bankszámla formátuma lehet: eredeti, fénymásolat vagy online bankból kinyomtatott kivonat.) vagy Munkáltatói igazolás
  • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.